vlag de vlag nl

De stichting SAWF heeft haar uiterste best gedaan om het motorjacht zo volledig als mogelijk aan te passen met alle noodzakelijke en wenselijke voorzieningen. Het motorjacht is met z’n optimale toegankelijkheid (drempelloos voor- en achterdek, een aantal rolstoel liften) en de bijzondere voorzieningen (aangepast sanitair, plafond tilliften) voor vele doelgroepen geschikt:

– voor mensen die slecht ter been zijn of niet ver kunnen lopen
– voor mensen die een rollator, scooter of rolstoel gebruiken
– voor mensen met een meervoudig handicap die extra verzorging nodig hebben

Elke doelgroep heeft z’n eigen behoeften. De SAWF heeft geprobeerd zoveel als mogelijk bij die behoeften aan te sluiten. Echter ook het motorjacht heeft zijn beperkingen:

> de tilcapaciteit van de binnenlift bedraagt max. 200 kg! Gebruikers van met name elektrische rolstoelen moeten vooraf precies weten hoe zwaar ze samen (incl. rolstoel) zijn. Er kan natuurlijk altijd een 2de (duw)rolstoel worden meegenomen en daarmee kan – na een transfer bovendeks – de lift naar beneden gebruikt worden.

> de afmetingen van de buitenlift (1.40 x 0,80 cm.) en de binnenlift (0,99 x 0,78 cm.) zijn standaard en dus niet geschikt voor extra brede / grote rolstoelen c.q. voertuigen.

Mocht u twijfelen over de mogelijkheden van het schip voor uw gasten, neemt u dan a.u.b. contact op met onze verhuurpartner www.marrenvloot.nl.. Zij denken graag met u mee. Een bezichtiging is aan te bevelen en kan altijd (op afspraak).

Vaarbewijs
Volgens de Nederlandse wet mag iedereen met het motorjacht ARON varen. Echter, vaarervaring voor het besturen van dit bijna 15-meter lange jacht is absoluut noodzakelijk. Proefvaren vooraf kan op afspraak geregeld worden.

Proefvaart / bezichtiging
Ter kennismaking nodigen wij u graag uit voor een kosteloze bezichtiging en/of proefvaart.

Schippers
De SAWF beschikt over een aantal instructeurs die u bij uw vaartocht kunnen ondersteunen. Voor meer informatie neemt u a.u.b. contact met onze verhuurpartner www.marrenvloot.nl op.