vlag de vlag nl

De SAWF heeft haar uiterste best gedaan om het kajuitmotorjacht zo volledig als mogelijk aan te passen met heel veel extra voorzieningen. Het motorjacht is met z’n optimale toegankelijkheid (drempelloos voor- en achterdek, rolstoelliften) en de aanwezige voorzieningen (aangepast sanitair, plafond tilliften) voor vele doelgroepen geschikt:

– voor mensen die slecht ter been zijn of niet ver kunnen lopen
– voor mensen die een rollator, scooter of rolstoel gebruiken
– voor mensen met een meervoudig handicap die extra verzorging nodig hebben

Elke doelgroep heeft z’n eigen wensen. De SAWF heeft geprobeerd zoveel als mogelijk bij die wensen aan te sluiten echter ook het motorjacht heeft zijn beperkingen:

> de tilcapaciteit van de binnenlift bedraagt max. 200 kg! Gebruikers van met name elektrische rolstoelen moeten vooraf precies weten hoe zwaar ze samen (incl. rolstoel) zijn. Er kan natuurlijk altijd een 2de (duw)rolstoel worden meegenomen en daarmee kan – na een transfer bovendeks – de lift naar beneden gebruikt worden.

> de afmetingen van de buitenlift (1.40 x 0,80) en de binnenlift (0,99 x 0,78) zijn standaard en dus niet geschikt voor extra grote rolstoelen c.q. voertuigen.

Mocht u twijfelen over de mogelijkheden van het schip voor uw gasten, neemt u dan a.u.b. contact op met ons. Wij denken graag met u mee. Een bezichtiging vooraf kan altijd.

Vaarbewijs
Volgens de wet mag iedereen met het motorjacht ARON varen. Vaarervaring voor het besturen van het bijna 15-meter lange jacht is echter wel noodzakelijk. Proefvaren vooraf kan.

Proefvaart / bezichtiging
Ter kennismaking nodigen wij u graag uit voor een kosteloze bezichtiging en/of proefvaart die de SAWF voor en/of na het vaarseizoen organiseert.

Schippers
De SAWF beschikt over een aantal vrijwillige schippers die u bij uw vaartocht kunnen ondersteunen, voor ’n dag of ook voor een langere periode. Voor meer informatie neemt u a.u.b. contact met ons op.